Rakytník 100% Juice

Rakytník - Imunita - Regenarace - Hojení

 

Rakytník juice přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu a podporuje činnost imunitního systému. Je bohatým zdrojem přírodního vitamínu C.

Je vhodný pro celou rodinu, mohou jej konzumovat také děti od 3 let.

Doporučené dávkování: 25 ml džusu denně           

Cena   

Objednávka

NOVINKA - Rakytníkový olej a Kapsle

Rakytník ORIGINAL 100% Juice
Prémiová kvalita

Kvalita produktů HIMALYO se bere velmi osobně. Proto se pečlivě vybírají ty nejlepší lokality pro pěstování plodů a detailně kontrolujeme celý průběh výroby od samého počátku až do předání každého produktu do rukou našich zákazníků. Vše začíná ručním sběrem plodů, který je nejen šetrný k rostlinám rakytníku, ale zajišťuje selekci jen vyzrálých plodů, čerstvost a dokonale uchovává všechny důležité nutrienty.

Zpracování probíhá do několika hodin přímo v místě sklizně, zpravidla ve večerních hodinách, kdy slunce přestane hřát a první rosa zvláční slupky plodů. Jejich šťáva je jemně filtrována a uložena do speciálních vakuových obalů. Ve své plné síle a nezměněné podobě je dopravena v klimatizovaných kontejnerech přímo k místním zákazníkům, kteří tak získávají produkt původní kvality ve své čisté a přírodní podobě.

Rakytník tibetský je po tisíce let hojně využíván v ayurvédské a tibetské medicíně a je často nazýván rostlinou budoucnosti. Plody rakytníku se v himalájských oblastech hojně užívají nejen při léčbě dýchacích a zažívacích problémů, ale také v kosmetice, a to díky jeho schopnostem urychlit proces hojení ran a stimulovat regenerační procesy. Svým vysokým obsahem vitamínů a dalších nutrientů navíc pomáha potlačovat pocity únavy a stresu.

I moderní medicína začíná tuto blahodárnou rostlinu stále více využívat a uznává, že rakytníkm významnou měrou přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu a podporuje činnost imunitního systému. Je též prokázáno, ře rakytník posilu srdeční činnost, zajišťuje normální funkci metabolismu a střevního traktu a rovněž příznivě působí na kůži, sliznice oka a ústní dutiny

Plody rakytníku se vyznačují bohatým obsahem vitamínu B (B1, B2, B3), který je nezbytný pro správnou funkci centrální nervové soustavy. Dále rakytník obsahuje vitamín B9 (kyselina listová), vitamín C, vitamín D (přispívá ke správnému růstu a vývoji kostí a ke správné funkci imunitního systému, ochraně srdce a snižuje riziko nádorových onemocnění) a vitamín E (antioxidant).

Bohaté využití nalezne rakytník i v kosmetice pro své jedinečné vlastnosti. Velice příznivě působí při léčbě drobných poranění, puchýřků, jizev, omrzlin či opruzenin. Dermatologové jej též doporučují při léčbě akné. Právě díky vysokému obsahu bitamínu A a E zlepšuje pružnost pokožky, pomáhá udržet její přirozený vzhled a působí protizánětlivě. V kosmetice se pak užívá především rakytníkový olej, který je lisován bu'd z plodů nebo ze semen.

 

Pohádkové Vánoce a Radostný rok 2019

Pohádkové Vánoce a Radostný rok 2019 přejí... Číst celé →

Rakytník 100% Juice

Právě teď je více než vhodné jíst “céčko” jako prevenci před nachlazením, chřipkami a jinými nemocemi. Místo chemické tobolky, ze které tělo vstřebá jen minimum vitamínu C, však sáhněte po přírodním zdroji. Třeba rakytníku! Z rakytníku naše tělo umí céčko a jiné živiny lépe vstřebat a využít. Objevte sílu tibetského rakytníku nově i ve formě džusu, oleje a rostlinných kapslí! Objednávky s garancí dodání do Vánoc - do 18.12.2018 Číst celé →

Pohankovo - rýžové palačinky s malinami

Většinou palačinky děláváme klasicky...buď z pšeničné nebo špaldové mouky. Je zajímavý pozorovat jak v té zdravější verzi toho sníme ani ne polovinu. A pokud jste na bezlepkové dietě jsou palačinky i pro vás. Číst celé →

Kváskový chleba od Aničky

Sice už je to nějaký ten pátek co jsem naposledy pekla tohohle krasavce, ale přesně si pamatuji tu radost, když jsem si pořídila vysněnou kulatou ošatku na kynutí těsta :-) A protože takový kváskový chleba rozhodně patří do stravy pro lepší život, nesmí tu chybět. Recept jsem před několika lety získala od kamarádky - zkušené "pekařky kváskových chlebů" - tímto ti Aničko ještě jednou moc děkuji!!! :-) Číst celé →